menu

Szegedi Tourisma

Szegedi Tourisma

Ajándékutalvány

Az ajándékutalvány nem csupán egy darab papír. Valójában Szegednek egy kis részlete, amely mellett– nagy valószínűséggel – már sokszor elmentél, de igazából még sosem láttad.

A Szegedi Tourisma azért jött létre, hogy Szeged sokat látott, ám mégis rejtőzködő szépségeit, elfelejtett történeteit, valaha volt lakóit, sorsukat, szokásaikat felkutassa, és egy-egy izgalmas téma köré felfűzve másfél-kétórás gyalogos sétán bemutassa. Jelenleg 20-nál is több különböző sétaútvonal közül választhatsz – a sétautalvány bármeddig és bármilyen programunkra beváltható. Beváltásukhoz annyit kérünk csupán, hogy a megajándékozott látogasson el honlapunkra, vagy Facebook oldalunkra, és jelentkezzen a Neki megfelelő sétára. Ezután nem lesz más dolga, mint a kiválasztott séta elején a vezetőnek bemutatni az utalványt, és elindulni a felfedező úton, melyhez nagyon jó szórakozást kívánunk!

A két főre szóló ajándékutalvány ára 2400 Ft, amely megrendelhető honlapunkon ITT . Az utalványok előre egyeztetett időpontban személyesen, vagy utánvéttel postán is átvehetők.