Szegedi Tourisma

menu

Szegedi Tourisma

Kedves Zsuzsanna!

Nagyon köszönjük a képeket és az élményt is! Hasznos és kellemes volt a program, biztos, hogy jelentkezni fogunk még. Áldott ünnepeket kívánok szeretettel!
„Thank you again, Zsike, for the wonderful tour today! I enjoyed it very much and appreciated you taking the time out for me. Szeged is a special city and it was so interesting learning about it. I wish you a wonderful time in Denmark and I hope our paths cross again in the future. Maybe in America--please remember, you are always welcome to visit us."
„Örömmel olvastam az árvízi emlékséta ötletét. Köszönöm, hogy elfogadtad a jelentkezésünket. Nyári Zsuzsa vezetett bennünket. Sok érdekességgel gazdagított minket, igazán a gyermekek nyelvén szólt a harmadikosokhoz. A városházán Antalnak adta át a csoportomat, aki szintén élvezetesen anekdotázott, irányította a figyelmünket, hogy ne csak nézzünk, hanem lássunk is. Tisztelettel megköszönöm mindkettőjük és az egész csapatod munkáját, mellyel emlékezetessé tettétek ezt a délutánt a cudar idő ellenére is."
Kedves Zsike!

Még egyszer köszönjük a kiváló idegenvezetést, mellyel elvarázsoltál bennünket Szeged kapcsán. A nagy rohanásban megfeledkeztem arról, hogy szeretettel hívjalak Veresegyházra, egy kirándulásra, közös városnézésre. Ha erre jársz, ne kerüld el városunkat és jelezz, ha érkezel. Várunk szeretettel!
Üdvözlettel: Kisné Ildikó
Kedves Zsike!

Már egy hete készülök megköszönni a május 20-i délutánt. Hálás szívvel köszönöm a csapat nevében is a kellemesen és tartalmasan együtt töltött időt. Nagyon jól sikerült,még a fáradság sem nyomta rá a bélyegét. Én a Pick Múzeum helyett is Veled töltöttem volna az időt. Ott gyorsan végeztünk. Hagyhattunk volna Neked időt, hogy a végén még a verset is eltudjad mondani. Bízom benne,hogy lesz még alkalom találkozni vagy egy program során,vagy néhány család egyéni visszatérésekor velünk töltesz egy kis időt.
Köszönöm! További jó munkát és jó egészséget kívánok!
Üdvözletem küldöm: Berkesné Marika
Örömmel ajánljuk figyelmükbe az Apertúra magazin két cikkét, amelyekben Szeged Vándorszobrairól és az itteni Öreg hölgyről olvashatnak néhány érdekességet.
2015.11.14-én vettünk részt az Önök álltak szervezett idegenvezetésen. Köszönjük szépen a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat, az idegenvezető (Tasnádi Zsike) nagyon lelkiismeretesen végezte munkáját, felkészült volt és kedves.

Köszönettel:
Petróczy Borbála
Zöld-KARIKA Kft
Legutóbbi Templomsétánk előtt az Európa Rádió Szeged interjút készített velünk. A hét percben szó esett a Tourismáról, a tematikus sétákról általában és természetesen a Templomsétákról részletesebben.
A Szeretlek Magyarország is bennünket keresett meg, amikor Szeged nevezetességeiről akart beszámolni. Két cikk született Hódi Nóra kolleganőnk aktív közreműködésével: 1. 2.
Az Idősek Világnapja alkalmából a Szegedi Tourisma ajándékaként részt vehettünk egy városnéző sétán szakszerű idegenvezetéssel a szépséges, szeretett városunkban. Találkoztunk 11 órakor a Széchenyi téren a szökőkútnál. Szegediek vagyunk, de annyi érdekességet hallottunk a séta során az idegenvezetőtől! Nézzük most már a programjaikat, hogy máskor is részt vehessünk hasonló sétán!
Szegeden Tasnádiné Zsike idegenvezetésével, négy templomot érintettünk, amelyek mellett sokszor elrohanunk, vagy észre sem veszünk, lásd a Dáni utcai jezsuita templomot! örülök, hogy nem futamodtunk meg az esős időtől, és a még plusz 12 ember sem.
A Szeretlek Magyarország újságírója, Söptei Zsuzsa két napot töltött Szegeden még a nyáron. Sétált, jegyzetelt, fotózott, itt olvashatjátok a már megjelent cikkeit a Zsinagógáról és a Szent István téri víztoronyról.
Ujságcikk