menu Szegedi Tourisma

Rólunk Írták

Facebook:

A Szeretlek Magyarország újságírója, Söptei Zsuzsa két napot töltött Szegeden még a nyáron. Sétált, jegyzetelt, fotózott, itt olvashatjátok a már megjelent cikkeit a Zsinagógáról és a Szent István téri víztoronyról.
Szegeden Tasnádiné Zsike idegenvezetésével, négy templomot érintettünk, amelyek mellett sokszor elrohanunk, vagy észre sem veszünk, lásd a Dáni utcai jezsuita templomot! örülök, hogy nem futamodtunk meg az esős időtől, és a még plusz 12 ember sem.
Az Idősek Világnapja alkalmából a Szegedi Tourisma ajándékaként részt vehettünk egy városnéző sétán szakszerű idegenvezetéssel a szépséges, szeretett városunkban. Találkoztunk 11 órakor a Széchenyi téren a szökőkútnál. Szegediek vagyunk, de annyi érdekességet hallottunk a séta során az idegenvezetőtől! Nézzük most már a programjaikat, hogy máskor is részt vehessünk hasonló sétán!
A Szeretlek Magyarország is bennünket keresett meg, amikor Szeged nevezetességeiről akart beszámolni. Két cikk született Hódi Nóra kolleganőnk aktív közreműködésével: 1. 2.
Legutóbbi Templomsétánk előtt az Európa Rádió Szeged interjút készített velünk. A hét percben szó esett a Tourismáról, a tematikus sétákról általában és természetesen a Templomsétákról részletesebben.
2015.11.14-én vettünk részt az Önök álltak szervezett idegenvezetésen. Köszönjük szépen a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat, az idegenvezető (Tasnádi Zsike) nagyon lelkiismeretesen végezte munkáját, felkészült volt és kedves.

Köszönettel:
Petróczy Borbála
Zöld-KARIKA Kft
Örömmel ajánljuk figyelmükbe az Apertúra magazin két cikkét, amelyekben Szeged Vándorszobrairól és az itteni Öreg hölgyről olvashatnak néhány érdekességet.
Kedves Zsike !

Már egy hete készülök megköszönni a május 20-i délutánt. Hálás szívvel köszönöm a csapat nevében is a kellemesen és tartalmasan együtt töltött időt. Nagyon jól sikerült,még a fáradság sem nyomta rá a bélyegét. Én a Pick Múzeum helyett is Veled töltöttem volna az időt. Ott gyorsan végeztünk. Hagyhattunk volna Neked időt, hogy a végén még a verset is eltudjad mondani. Bízom benne,hogy lesz még alkalom találkozni vagy egy program során,vagy néhány család egyéni visszatérésekor velünk töltesz egy kis időt.

Köszönöm ! További jó munkát és jó egészséget kívánok!

Üdvözletem küldöm : Berkesné Marika
Kedves Zsike!

Még egyszer köszönjük a kiváló idegenvezetést, mellyel elvarázsoltál bennünket Szeged kapcsán. A nagy rohanásban megfeledkeztem arról, hogy szeretettel hívjalak Veresegyházra, egy kirándulásra, közös városnézésre. Ha erre jársz, ne kerüld el városunkat és jelezz, ha érkezel. Várunk szeretettel!

Üdvözlettel: Kisné Ildikó