menu Szegedi Tourisma

Rólunk Írták

Facebook:

Kedves Nóra!

Még egyszer nagyon köszönjük a pénteki sétát, igazán izgalmasnak, érdekesnek találtuk és reméljük, hogy a hallgatóknak is sok ötletet ad a beadandó dolgozatokhoz.
Kedves Zsuzsanna!

Nagyon köszönjük a képeket és az élményt is! Hasznos és kellemes volt a program, biztos, hogy jelentkezni fogunk még.
Áldott ünnepeket kívánok szeretettel!
Kedves Nóra!

Nagyon köszönjük a képeket és az élményt, amivel a gyerekeink gazdagodtak a séta alkalmával, nagyon jól éreztük magunkat!
Üdvözlettel:
Herczegné Zsiga Ágnes
„Thank you again, Zsike, for the wonderful tour today! I enjoyed it very much and appreciated you taking the time out for me. Szeged is a special city and it was so interesting learning about it. I wish you a wonderful time in Denmark and I hope our paths cross again in the future. Maybe in America--please remember, you are always welcome to visit us."
„Örömmel olvastam az árvízi emlékséta ötletét. Köszönöm, hogy elfogadtad a jelentkezésünket. Nyári Zsuzsa vezetett bennünket. Sok érdekességgel gazdagított minket, igazán a gyermekek nyelvén szólt a harmadikosokhoz. A városházán Antalnak adta át a csoportomat, aki szintén élvezetesen anekdotázott, irányította a figyelmünket, hogy ne csak nézzünk, hanem lássunk is. Tisztelettel megköszönöm mindkettőjük és az egész csapatod munkáját, mellyel emlékezetessé tettétek ezt a délutánt a cudar idő ellenére is."